Volgers

zondag 31 oktober 2010

Verf / Paint uitdaging ...






Wat een uitdaging hebben ze bij KD NL Uitdagingen Blog!
Het gaat om Verf / Paint en je mag zelf een soort verf gebruiken die je wil of als je niet van vieze handen hou, mocht je ook verfstrips gaan gebruiken.
En daar ben ik weer met mijn zwakheid voor nog een beetje extra uitdaging!Ik heb een keertje mini potjes met acrylverf gekocht om te kijken hoe het werkt ... nooit iets van gekomen, dus ik dacht nu is het een prima gelegenheid om te uitproberen.Ik heb me zelf behoorlijk moeilijk gemaakt, omdat ik het stempeltje wilde inkleuren.Nou, dat was lastiger dan ik dacht! De verf was best dik, dus ik bleef maar dunner en dunner maken met water en alles op mijn acryl blokje samen mengen om mijn fijne afdrukje inkleuren. Toen ik eindelijk klaar was kon ik weer deze niet meer zo makkelijk schoon te krijgen. De verf was niet meer zo makkelijk om in het water schoon te krijgen.
Ik weet niet hoe de andere dames het vonden om ermee te werken, maar ik weet het zeker, dat het ideale verf is voor grotere oppervlaktes en andere grote creaties als blikjes, kistjes en houten voorwerpen.
Bij deze uitdaging, heb ik ook met distress, spray verf goud, embossing poeder en print inkt gewerkt!

Bij Simon Says Stamp Challenge is een opdracht ... Punch Em' en dat heb ik met de losse sterren en border gedaan. Trouwens wat ik geweldig vond om te doen juist de sterren met goud spray te bewerken, wat een super effect heeft dat!
En bij PTW Challenge - Sparkly & Bright. Dan passen mijn sneeuwvlokjes en Bethlehem-ster zeker goed bij.

GEBRUIKTE MATERIALEN:

Papier: cardstock en digi scrappapier "Christmas
"
Stempels: Karens Doodles "Baby Jesus" en acryl stempel krul
Ponsen: nestabilities, MS borderpons vlokken, pons sneeuwvlok en embossing Merry Christmas
Embellishments: glitter, lint
Color Medium: acryl verf, distress, spray goud verf en embossing poeder


Bedankt voor het kijken en groetjes

zaterdag 30 oktober 2010

Bloem-vouw kaart ...





Voor Cards etc. Challenge heb ik deze kaart gemaakt. De enige voorwaarde was, dat als je het patroon hebt aangevraagd, moest je wel mee doen. Maar wie wilt dat nou niet met zo'n leuk patroontje aan de slag gaan!
Ik heb al zo lang geen rubber stempeltje gebruikt en ik hou erg van Penny Black, Magnolia, Sarah Kay en nog veel anderen. Het was dus prima kans om iets anders gaan gebruiken en ook door te gaan met mijn Kerstkaartjes.
Ik heb hier met zachte kleuren, distress inkt en veel embossing mallen gewerkt en dit keer stempel van Forever Friends. Het papier is parelmoerroze en wit, voor de tekst heb ik embossing poeder goud en voor sneeuwvlokjes achtergrondje bij het beertje embossing poeder puff gebruikt, zo krijg ik ook 3D effect. Om mijn kaartje dicht te houden, heb ik van mica een band gemaakt zo blijft het plaatje goed zichtbaar en deze met vlokjes en takjes versierd.

Als het goed is, dan is dat mijn laatste kaartje die ik op deze manier moest maken. Mijn nieuwe PC is binnen, dus eerst nog even alles weer installeren en dan kan ik weer lekker mee werken. Nu moet ik op een computer blog en mails te afhandelen , dan weer naar een andere afbeeldingen opsturen en uitprinten, maar ik kan bijna niks leuk en makkelijk bewerken! :(

Bedankt voor het kijken en groetjes

vrijdag 29 oktober 2010

Joepie ... weer gewonnen!

Dat was weer een geweldig nieuws, ik heb met mijn onderstaande kaart weer de eerste prijs bij Karen's Doodles NL uitdagingen blog gewonnen!!!
Ik ben natuurlijk heel erg blij mee!!! :D

groetjes

vrijdag 22 oktober 2010

Zo herfstig zo oranje ...




Ik zie, dat ik de smaak te pakken heb en graag een kaartje naar de andere maak met de leukste stempels van Karen Doodles. Deze keer is een uitdaging bij KD NL Challenge Blog om een kaart te maken in Ton-Sur-Ton. Moeilijke keuze qua kleuren (zijn natuurlijk zo veel), maar uiteindelijk het digi stempeltje heeft mijn kleur keuze bepaald. Van allerlichtste kleur tot zo donker mogelijk. Het is een Fall freebie en zo mooi, als je snel bent kun je hem nog steeds meenemen. Ik was al lang van plan een kaart met pompoenen of in herfst thema te maken, maar jullie kennen dat komt altijd iets ertussen. Het is eindelijk gelukt en ik moet zeggen, dat ik zelf erg leuk vind geworden, dus gaat deze kaart wat langer op mijn dressoir staan te pronken.

Beda
nkt voor het kijken en groetjes

zondag 17 oktober 2010

Feeëndans





Toen ik deze foto bij KD NL challenge zag, was ik meteen verkocht. Zo schitterende kleuren en je denkt, dat zij zo meteen verder voor je ogen gaat dansen. Net een fee, die uit een sprookje is ontsnapt ...
Zo'n foto zorgt voor een echte inspiratie, de kleuren, dynamiek en een dansbeweging echt prachtig om naar te kijken. Hier dus mijn interpretatie van kleuren, beweging en dans.
Ik had het er graag voor over om te proberen de foto hier te zetten. Gelukkig het techniek van nu zorg ervoor dat je via, via een paar kabeltjes de foto's kan verplaatsen. Alleen heb ik de ruwe foto's geplaatst. Het gaat lang niet zo lekker als via je eigen PC! :(

Als ik mijn nieuwe PC heb, dan zet ik ze nog een keertje netjes aan. Ik heb de nieuwste mal van MD gebruikt. Deze heb ik in plaats van de cirkel van Magnolia gekocht. Die andere is ook erg mooi, maar het leekt te gaan om een halve cirkel die niet zo makkelijk was om mooi te kunnen uitsnijden.

Bedankt voor het kijken en groetjes

woensdag 13 oktober 2010

Mijn PC heeft het opgegeven!!!!

Hallo lieve mede-bloggers, voorlopig kan ik hier geen nieuwe kaarten plaatsen ... :(
Mijn PC is vanaf gisteren DOOD!
En dat doet echt pijn, zo merk ik ook erg goed hoe erg ik eigenlijk verslaafd ben geworden aan dat ding. Nu begrijp ik Sandra helemaal ... haar computer is ook stuk.
Allerergste is, dat ik niet bij mijn eigen bestanden meer kan komen.
Ik voel me vandaag al wat zwakjes en ook een beetje geïrriteerd ... zal ik nu al ontwenningsverschijnselen hebben ... ;D
Ik mag gelukkig even gebruik maken van de laptop van mijn kids, mar ja die willen zelf ook graag erop.

ik hoop tot snel weer
groetjes

maandag 11 oktober 2010

Halloween ...





Ik heb toch voor deze keer de stoute schoenen aangetrokken en een kaart en traktaties gemaakt met thema HALLOWEEN. Ik vind het altijd erg leuk om naar te kijken, maar verder heb ik niemand die ik ermee blij kan maken. Omdat wij hier in mijn dorp in Noord-Holland geen Halloween vieren, wel St. Maarten-feest met snoep aan de kinderen uitdelen. 
Voor diegene die het feest niet zo goed kent. De kinderen maken een lampion met een lichtje erin en op 11 november lopen ze 's avonds van een deur naar deur St. Maarten liedjes zingen, dan krijgen ze snoep of wat anders lekkers of gezond en of wat leuks. Sommige kinderen zijn heel erg creatief! Wat erg leuk is, dan zie je buiten al die bewegende lichtjes in verte en kinderstemmen liedjes zingen ...
Dit jaar voor de kinderen van de buren, heb ik mini tasjes gemaakt geïnspireerd door Halloween, donker, koud en lekkers. Natuurlijk voor de kinderen zelf is het erg spannend hoe vol de tas met snoep wordt dit keer! Het was erg leuk om te maken, maar ik besef wel dat ik niet de hele buurt er blij
 mee kan maken! Zit toch altijd wat werk aan en er komen meestal tussen 30 a 40 kinderen langs ... Dus speciaal voor de kindjes van de buren ... op het laatst ga ik ze nog met wat lekkers invullen!
Ik heb eindelijk weer mijn cricut gepakt en er de nodige figuren mee uitgesneden. De spin is met wire-wire draad vast geplakt, zodat hij griezelig kan bewegen ...
Het spinnenweb is zilver en ik heb hem met mist-druppeltjes voorzien en de tasjes met glimmer mist gespoten in herfst kleuren.
Bij Simon Says Stamp Challenge vragen ze om ..... Halloween !
net als bij Fussy and Fancy challenge
21... Halloween...
- StampinInsanity stamp Ch. 30.. Trick or Treat it ...
- Aly's Sunday Ch.
27.. Halloween
- Cuttlebug Spot
- Halloween Treat Holders 
- Paper Romance Ch. Halloween/Fall

Bedankt voor het kijken en groetjes

zondag 10 oktober 2010

Beterschap ...



De afgelopen week had ik het erg druk. Maar gisteren weer meer tijd om lekker te knutselen en eerst een kaartje gemaakt. Toen ik dit stempeltje van Karen Doodles  zag vond ik hem meteen erg lief. Ik heb van Karen's Doodles Nederlandse Uitdagingen Blog een super leuke sketch gebruikt en met embossing achtergrondje ingewerkt en bijpassende tekst stempel gemaakt. De kaart is 15x 15 cm groot.

Met dit kaartje doe ik mee aan:

- Creative Inspirations - Get well soon
- MensCardsWorld - Beterschap
- Create4fun's Challenge Blog -
#41-gebruik digi stempel
- Fab'n'Funky - Use a digi image

GEBRUIKTE MATERIALEN:
Papier: cardstock en scrappapier "Herfst"
Stempels: Karens Doodles en eigen tekst
Ponsen: nestabilities, MS borderpons, sizzix tak, pons appel en blad en embossing snoep
Embellishments: perlen pen, gloss-gel, bedel appel 
Color Medium: Cat's Eye, copics

Bedankt voor het kijken en groetjes