Volgers

dinsdag 27 november 2012

EKEF #143

Bij EKEF hebben wij weer een echte uitdaging. Deze uitdaging is door team Turkoois voorbereid en het is een kleurenuitdaging: "Maak er een Feestje van en gebruik heldere, vrolijke kleuren" met als thema: "Kerstkaart in NIET traditionele kerstkleuren".
Onze sponsor is: Colart/Letraset.



Ik heb daarvoor designpapier met glitter in kleuren roze, bruin en zacht olijfgroen gebruikt. Ik heb een Shadow Box kaart gemaakt; binnen een Magnolia landschapje en Tilda met lantaarn aan de voorkant. Met Distress Crackle Paint heb ik de randjes voor een extra sneeuw-effect bewerkt. De sneeuwvlokjes voorzien van extra glitter en sneeuw-effect bij de stempeltjes heb ik met Liquid Appliqué White gemaakt.

Bedankt voor jullie lieve reacties

maandag 26 november 2012

DML #45


Vandaag ook een nieuwe uitdaging bij DML verzonnen door DT collega Yvonne:
"Let it SNOW"...
Maak een echte winterse kaart en gebruik de kleuren blauw en wit. Leuk toch nu de tijd van het maken van kerstkaarten is aangebroken!
De basiskaart heb ik bij een kennis met haar Tim Holz stans uitgesneden (staat al op mijn wenslijst). Het designpapier met glitter komt uit Action. De kader is van Marianne Design net als de hulsttakjes. Verder alleen nog een paar sneeuwvlokjes en glitter.
De pareltjes zijn met parlenpen gemaakt.

Bedankt voor jullie lieve reacties

Cricut en cartridges...


Zoals velen van jullie al weten, ben ik niet alleen bezig met kaartjes maken, maar vind ik het ook ontzettend leuk om andere creaties te maken en ontwerpen.  Niet alleen dus de digi tekst stempeltjes maar ook wat modelletjes en patroontjes voor de kaarten, kadootjes of traktaties.
Ik heb de laatste tijd wat op te zitten ruimen... en zo kwam ik mijn verzameling van Cricut-cartridges tegen...
Ik heb al wat gesorteerd en ik heb wel een paar te koop gezet op Marktplaats. 
De meeste heb ik maar een paar keer gebruikt en de andere zijn nog helemaal nieuw.
De cartridges zijn aan geen enkele Gipsy gelinkt!
Heb je interesse, kijk dan HIER.

CCC #7



Vandaag gaat de nieuwe uitdaging bij Creative-Cutting-Challenges van start.
Wij willen graag een CADEAU DOOSJE - BAKJE - TASJE van jullie zien. Mijn DT collega's hebben ook hele mooie creaties gemaakt. Neem dus een kijkje op ons blog en laat je inspireren.
De sponsor voor deze challenge is:

  

Geeft als prijs een waardebon van 20 dollar te besteden in hun shop.

En hier mijn creatie. Ik heb de snijfile van theepot uit de Silhoutte Shop gebruikt. Daarna een bijpassend labeltje gemaakt. Deze is al met een lekkere inhoud naar een hele goede vriendin gegaan.

Verder zijn we nog opzoek naar de nieuwe DT leden voor 2013!

Bedankt voor jullie lieve reacties

dinsdag 20 november 2012

EKEF #142 - De Vier Seizoenen


Deze week bij EKEF hebben wij een ontzettend leuke uitdaging! Niet de makkelijkste maar wel een heel originele!
En ook een praktische om een zelfgemaakte kalender thuis te hebben.
Dit keer met onze sponsor Marianne Design:


zaterdag 17 november 2012

Sinterklaas komt bijna...


Het is al een tijdje geleden, dat ik wat nieuws ging ontwerpen. Om het met mijn trouwe en al bestaande volgers (GRAAG jullie blogadres erbij) goed te maken, stel ik deze patroon weer gratis vrij.
Het is een easel-kaart in de vorm van een klomp, dus helemaal in Hollandse sfeer. Jullie kunnen het 2 weken lang als PDF bestand, HIER aanvragen!
Daarna is die in mijn winkeltje te vinden.
Het leek me leuk om iets, voordat Sint in Nederland komt, te maken.
Ik heb een klomp als uitnodiging gemaakt, daarop kunnen jullie op de strook met schoentjes of cadeautjes nog de namen of tijd opschrijven.
Dus lieve volgers, het is voor jullie!

Bedankt voor jullie lieve reacties

woensdag 14 november 2012

Zo lief...


Om een beetje aan de drukte rond mijn opleiding te ontsnappen, probeer ik af en toe een extra kaartje te maken. Soms moet je echt heel bewust genieten van een paar vrije momenten.
Deze keer een Penny Black stempel, anders blijven ze zo zielig in mijn kast liggen! Ik heb ook met een hele fijne acrylstempel de randen rondom het meisje bewerkt. Het papier heb ik tijdens onze vakantie van mijn Engelse vriendin gekregen en hiervoor gebruikt. En als blikvanger een grote bloem.
Een tijdje geleden heb ik ook een tutorial over het maken van de bloemen gezien en wilde ik het natuurlijk ook zelf proberen. Ik ben best tevreden over het resultaat.

Ik wil met de volgende challenge meedoen:
- Penny Black at allsorts - ***Any Die Will Do***

Bedankt voor jullie reacties

dinsdag 13 november 2012

Baby Fairy Flora



Lieve allemaal,
Hier nog een kaart van mijn hand. Ik wilde al een tijd een kaart met deze schattige stempel van Mo's Digital Pencil (Baby Fairy Flora) maken. Gisteravond heb ik het afgemaakt. De randen heb ik met glitter bewerkt en met candi dot, bloemen en pareltjes afgewerkt. Nog een label met de geschikte tekst met een grote strik voorzien.
De basisikaart heb ik met mijn Cricut uitgesneden.

Deze kaart doet mee aan de uitdaging van:
Mo's challenge# 160 - "C" is for ...

Bedankt voor jullie reacties

EKEF #141


Deze kaart heb ik voor de nieuwste uitdaging bij EKEF gemaakt.
Het thema voor deze week is: "Winter Wonderland" en de dames van Team Turkoois waren weer aan de beurt om de voorbeeldjes te gaan maken. Hebben jullie al gekeken wat voor mooie creaties dat zijn?
Onze sponsor is deze keer:


Ik heb design papier met glitter gebruikt en voor de achtergrond de embossing mal met sneeuwvlokken. De grote vlokken zijn met de Martha Stewart pons geponst. De kerstboompjes, label en kaart zelf heb ik met mijn Cameo uitgesneden. En alle details zijn met glitterlaagje voorzien.

Bedankt voor jullie lieve reacties

maandag 12 november 2012

DML #44


Ik heb hier nog een bijdrage voor de uitdaging bij DML. Het is bedacht door een van de DT collega's: Jeanet en zij wil graag een creatie met een knoop zien. Een ding wat je niet vergeten mag is: een stempel gebruiken die ouder is dan 1 jaar!!!
Super leuke uitdaging toch?
Ook mijn collega's hebben ontzettend mooie voorbeelden gemaakt, die jullie niet kunnen missen!
Ik heb een babykaartje gemaakt en geprobeerd voor verandering iets rustiger en ouder te laten lijken.
Hier heb ik het border met knopen en de basiskaart met mijn Cameo uitgesneden.

Bedankt voor jullie reacties

CCC #6- LIEVELINGSDIER (knuffel)


Vandaag gaat de nieuwe uitdaging bij Creative-Cutting-Challenges van start. Wij willen graag een dier op jullie creatie zien.
Mijn DT collega's hebben ook hele lieve creaties gemaakt. Neem dus een kijkje op ons blog en laat je inspireren.
De sponsor voor deze challenge is: Treasure Box Designs




Geeft als prijs een waardebon van 15 dollar!


En hier mijn creatie.Ik heb het papier van Echo Park gebruikt en het snijfile van Treasure Box Designs. Ik heb twee bestandjes gebruikt: een van een beer en de andere van een bij en samen gevoegd. Het achtergrondje met honingraat en tekst heb ik met Cameo uitgesneden. De bloemen zijn met de pons van Nellie Snellen gemaakt.

Bedankt voor jullie lieve reacties

dinsdag 6 november 2012

EKEF #140

Vandaag een nieuwe challenge bij EKEF: hoor de wind waait door de bomen. Team Roze heeft prachtige voorbeelden gemaakt, ga maar eens kijken.
De sponsor deze keer is: