Volgers

dinsdag 15 februari 2011

Nog een kadodoosje...





Toen ik bezig was met mijn bijdrage voor Dutch Magnolia Lovers, ben ik door mijn dochter gevraagd of ik ook zo'n doosje voor bijna jarige vriendin wilde maken. Dat hoeft niemand twee keer aan mij te vragen en helemaal niet mijn eigen dochter. Ook omdat ik geen traktaties meer voor school mag maken! Dat doen we niet meer, dat is voor de kleintjes zeggen mijn kinderen.... Zo mocht ik me toch nog een beetje nuttig te maken. Liefst stoere doosje en niet te veel zoete dingen... en veel zwart een een beetje roze en een Lady Gaga strik!
Nou dat laatste was helaas niet gelukt. De man van de fournituurkraam was ziek en kwam niet opdagen, dag lint helaas. Dus moest ik toch wat anders verzinnen!
Ik heb maar een lekker groot papier-strik gemaakt met gewenste kleuren en een beetje versierd met glitter (dat mocht nog wel). Het doosje is ook 10 cm groot, dus past nog genoeg lekkers erin en in de zijvakjes de biljetten om lekker in de parfum- of sieradenwinkel uit te geven ;D

Voor het doosje heb ik roze papier gebruikt en van buiten eerst gestempeld met embossing lijm en dan met poeder (zilver). Voor binnen dezelfde stempel gebruikt alleen nu met zwarte inkt gedaan. En met MS pons de randjes gemaakt. Voor deksel heb ik nog een mooi vel met wat glitter gebruikt.

GEBRUIKTE MATERIALEN:
Papier: roze cardstock en scrappapier met glitter
Stempel: Hero Arts
Ponsen:
Magnolia bloemen stans, MS borderpons en krul
Embellishments: steentjes, glitter en organza lint
Color Medium: Cat's Eye

Bedankt voor het kijken en groetjes

8 opmerkingen:

  1. Leuk gemaakt weer, je hebt de smaak te pakken zie ik

    BeantwoordenVerwijderen
  2. whow wat een chique doosje, prachtig in die kleurtjes

    BeantwoordenVerwijderen
  3. weer zo'n gaaf doosje Ula....ik vind dat je een prachtige Lady Gaga strik hebt gemaakt....ook al istie van papier!
    xxx Margreet

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi Ula , wat een enig doosje !! Stoer en lief tegelijk. Mooie combi zwart/roze. En dan lees ik dat het gewoon roze papier is dat je zelf bestempeld hebt......het ziet er uit als heel mooi designpapier !! Prachtig gedaan. Daar zal die vriendin blij mee zijn. Creatieve groetjes van Christa.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een prachtig doosje Ula. Die strik bovenop is ook helemaal super.

    gr linda

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een mooi doosje Ula! Stoer en toch lief. Die strik is ook geweldig! Daar zal de vriendin van je dochter blij mee zijn.
    Liefs Margret

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Voor mij is hij helemaal geslaagd hoor!!!!
    De strik is super gedaan!!!
    Heel veel liefs, Celia.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. wow wow wow Ula your gift box is absolutely gorgeous love the colour combo, the die cut flowers and the bow on the top so so pretty thanks for your lovely comments so sorry I haven't been to visit for a while I'm working full time hugs Jill xx

    BeantwoordenVerwijderen

Hoi,wat leuk dat je langs komt op mijn blog en ik vind het altijd leuk als je een berichtje achterlaat.
Vind je mijn kaarten mooi, dan nodig ik je uit om mij te gaan volgen.
groetjes Ula